KAIVINKONEURAKOINTIA JA MAANRAKENNUSPALVELUA

Tarjoamme maanrakennusalan palvelua sekä kaivinkoneurakointia Kuusamon ja Sallan alueella.

Olipa kyseessä sitten pieni tai suurempi kaivuu-urakka, voit luottaa siihen että Kaivinkonetyö Viitala suoriutuu siitä puhtain paperein  ja korkeatasoisen lopputuloksen jälkeensä jättäen.

Palvelemme mielellämme mökin omistajia ja teemmekin suuren osan töistämme heidän kanssaan. Kun tarvitset ammattitaitoisen maanrakentajan palvelua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

KATTAVA PALVELUVALIKOIMA

Pitkän kokemuksen ansiosta voimme taata laajan palveluvalikoiman ja asiakkaitamme palvelemme tietysti aina ammattitaidolla. Pitkän uran aikana olemme palvelleet maanrakennuspalveluissa asiakkaita laidasta laitaan. Muun muassa Kuusamon ja Sallan alueen mökkiläiset ovat luottaneet ammattitaitoomme jo pitkään. 

Esimerkiksi pohja- ja perustustyöt, salaojitukset ja ojankaivuut sekä kunnallistekniikka kuuluvat osaamisalueemme piiriin.

Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja tiedustella lisää palveluistamme!  Kerro, miten voisimme auttaa sinua ja millaista kaivinkoneurakointia tai maanrakennusapua olisit vailla. Löydämme varmasti parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.